School voor plezier, talent en kwaliteit!

De Juliana in Leerdam-Oost is een moderne, christelijke school waar kinderen met veel plezier naartoe gaan. Onze kernwoorden zijn betrokkenheid, veiligheid en ambitie. Deze herken je in de rust, duidelijke regels en de nauwe samenwerking tussen de ouders, het kind, de leerkrachten en de schoolleiding. Zo krijgt elk kind precies de juiste uitdaging en begeleiding. De school heeft een goede naam en gaat van oudsher voor kwaliteit in onderwijs en zorg. Je voelt je welkom op de Juliana!

YHS_3751

Visie en missie

Elk kind is straks de burger die met anderen onze samenleving gaat vormgeven.

Lees verder

Kennismaken en aanmelden

Je bent van harte welkom op de Juliana! Vanaf ongeveer 2,5 jaar komen de kinderen samen met hun ouders kennismaken. Directeur Caroline van Reenen leidt jullie met plezier rond en vertelt ondertussen wat de school allemaal te bieden heeft. Maak hiervoor bijtijds een afspraak, telefonisch of via de mail. Een nieuwe leerling aanmelden kan het hele jaar door!

Lees verder

Wij ervaren de Juliana als een veilige plek voor onze kinderen om tot bloei te komen

Ouder groep 4

De Juliana is een school met een open karakter waar iedereen van harte welkom is.

Ouder groep 3

De Juliana is een school met oog voor het individuele kind en zorgt daarbij voor 'onderwijs op maat'. Zo komen ook onze kinderen tot hun recht en kunnen ze groeien in hun ontwikkeling.

Ouder met kinderen in meerdere groepen

Bekijk ervaringen
Maak kennis